2016.12.17. X-MAS CUP – Székesfehérvár

dsc_0067

Garamvölgyi Petra, Újonc leány 3. hely

2017. december 17-én rúdugró debütáló versenyen vettünk részt Székesfehérváron, 80 feletti résztvevő számmal.
 
Eredmények:
  • Garamvölgyi Petra 232 cm – korosztályos 3. hely
  • Borhy Anna 220 cm
  • Baranyai Luca 208 cm – korosztályos 5. hely
  • Suvák Bori 196 cm.

Remegő kezekkel és lábakkal történő versenyzés, első alkalommal ténylegesen léc felett ugrás, mindössze 3-4 rúdugró edzés után. Büszkék lehetnek magukra a lányok, nagyon bátrak voltak és szépen helyt álltak!

Putsay Zoli 316 cm-t ugrott, utána abbahagyta a versenyt kisebb húzódás miatt. Egyetlen szenior indulókét 1-2 ugrása nagy tapsot kapott, megérdemelten. A cél a nyárra 4 m.

Mindez nem jöhetne létre a Bonyhádi AC, Scheidler Géza, a Gödöllői AC és rúdugró edzőjük, Pista bácsi, Borisz Volkov és Szabó Dezső a nemzeti rúdugró program szakmai vezetője és koordinátorai, Skoumal Péter az ARAK edzőjének támogatása nélkül. Mindannyiuknak köszönet jár! Ők biztosítják számunkra jelenleg az edzési lehetőséget és a rudakat, amikkel az edzésen ill. a versenyeken ugrani tudunk. A rúdugró műhely országos szinten kiemelkedően együttműködő szakmai munkát végez.

A versenyt személyesen végig követte a helyszínen Spiriev Attila a MASZ sportigazgatója, Borisz Volkov a nemzeti rúdugró program mesteredzője (Petra tőle vehette át az első rúdugró érmét 🙂 ) és Hirt Károly, az ARAK elnöke is. Nagyon hosszú nap volt, és egyben komoly mérföldkő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük